Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Αγανακτήσαντες


Άντε μου σιχτίρια πια...βαρέθηκα ν'ακούω αναλύσεις επι των αναλύσεων. Και να πω ότι τις καταλαβαίνω κιόλας, πάει στο διάολο. Αμ για να τους καταλάβεις αυτούς πρέπει να έχεις τελειώσει γενική λογιστική τουλάχιστον.
Βαρέθηκα να ακούω για το ξεπούλημα της Ελλαδίτσας,που μικρή μικρή στο μάτι στο τέλος θα τους ρίξει έναν @@@@@@@ που θα είναι όλος δικός τους, διότι αγανάκτηση και μαμήσι πάνε πακέτο.
Είμαστε βλέπεις πολύ μα πάρα πολυ αγανακτισμένοι. Ναι σου λέω, αφού κάθε Σάββατο, παραμονή της μάζωξης, τα κομμωτήρια είναι πήχτρα. Δεν μπορεί παιδί μου η μέση νοικοκυρά να πάει αχτένιστη. Και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και συνεντευξιαστεί με κανά δημοσιογράφο του ζούγκλα ή του κόντρα;;; Πως θα φανεί στο γυαλί;; Εδώ σου λέει οι διαιτολόγοι έχουν κάνει χρυσές δουλειές. Όλοι ξέρουν πλέον ότι η τηλεόραση σου βάζει 4-5 κιλά και έχουν αρχίσει εξαντλητικές δίαιτες.
Και να ήταν μόνο αυτό...βαφές αγοράζονται (φτηνές γιατί δεν βγαίνει το ταμείο), συνολάκια (οτ κουτίρ αρτι αφιχθέντα εκ περιχώρων Πεκίνου), σημαιάκια made in taiwan κτλ.
Αμ για τους θιγμένους εργαζόμενους τι να πρωτοπείς. Αυτοί, σου λέει, ενημερώνονται για το τι ώρα είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, και μετά κάνουν το πρόγραμμά τους.
Μόλις τελειώσει ο αγώνας θα πάρουν τη φραπεδούρα τους το αυτοκινητάκι τους τη γυναίκα τους τη πεθερά τους τα παιδιά τους μια φτηνή μολότωφ και θα πάνε για διαδήλωση 08.00 με 14.00.
Ναι ρε παιδί μου σου λέω..φοβερή αγανάκτηση στην Ελλάδα...
Να φανταστείς 2 χρόνια τώρα που μας μαμάνε εμείς αγανακτούμε, μουτζώνοντάς τους απο τον καναπέ, μη μας πάρει και κανένα μάτι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: